Dit is dè 10erclub van de Dorpskerk van de Bilt. De 10ers zijn in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar. Zij komen elke vrijdagavond bij elkaar in het "Baken" (naast de Dorpskerk), van 19.30 tot 21.30 uur.

Hoe ziet zo'n avond eruit? De avond delen we op in twee delen. Het eerste deel, van half 8 tot half 9, bespreken we een onderwerp aan de hand van een Bijbelgedeelte. Voorbeelden: Engelen; wat moet jij ermee! Ik merk niks van God! Schoolstress! Wat ik van mijzelf vind?! Na de pauze, met voor ieder wat wils, wordt de avond verzorgd door de 10ers zelf!  Dit kan door middel van een spel, een quiz, of wat er ook maar wordt bedacht! Twee tieners bereiden dit samen voor.

Een paar avonden per jaar hebben we een grote activiteit zoals bowlen en schaatsen, of we kijken samen een film op groot scherm. We sluiten het seizoen (rond hemelvaart) af met een geweldig kamp!!

Lijkt het je leuk om samen met leeftijdsgenoten te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en heerlijke dingen samen te ondernemen en te beleven? Kom dan zeker een keertje kijken op een van onze gezellige en leerzame avonden! Wil je meer weten, of wil je ons iets anders vragen? Neem contact op met de leiding van Vuurbaak: Anneke Landman-van Dijk, Rik van het Goor, Jan-Marien Aalbersberg, Marleen Bos en Annelies Dankers. Dit kan via de contactenpagina. Tot snel!