Ieder jaar organiseren we vanuit de Protestantse gemeente De Bilt het grootste feest van het jaar: het VakantieBijbelFeest (VBF)!!

Het VBF vindt plaats op de laatste woensdag en donderdag van de zomervakantie. Alle kinderen die op de basisschool zitten zijn welkom!

Het zijn 2 geweldige dagen, maar wat doen we dan op deze dagen? We zingen samen, zien een spannende sketch van Bram en Britt, maken leuke knutselwerkjes, en hebben een supergaaf middagprogramma (bijv. een workshop, poppenspeler of een vossenjacht). Voor dit middagprogramma zijn goede schoenen wel gewenst! Tussen de middag wordt het eten verzorgd; dat wordt smullen!!

Om 9:40 uur gaan de deuren open en schrijven we de kinderen in, het VBF begint dan om 10:00 uur. De dagen duren tot 15:00 uur.

Alle activiteiten zijn gratis en vinden plaats in en rondom de Voorhof, Burgemeester de Withstraat 29a De Bilt.

De zondagmorgen na het VBF worden deze twee geweldige dagen om 10:00 uur afgesloten met een kerkdienst voor jong en oud in de Dorpskerk.

Om deze dagen mogelijk te maken zijn we ook altijd op zoek naar hulp in de vorm van: mensen om leuke knutselwerken te bedenken, toneelspelers, pannenkoekenbakkers, vossen, leiding etc.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier