Update 26 juni 2021

Door de maatregelen die wij moeten nemen voor het kerkbezoek hebben wij een verminderd aantal zitplaatsen. Hierdoor is reserveren noodzakelijk. Dat past niet bij onze gastvrije sfeer van de kerk, maar in deze situatie kan het helaas niet anders. Er zijn nu 75 plaatsen beschikbaar. 

 

U kunt via de knop "tickets kopen" hieronder uw ticket reserveren. U hoeft niet te reserveren voor kinderen die naar de Kindernevendienst (KND) of kinderoppas gaan. Bij uw ticket kunt wel aangeven of er kinderen uit uw gezin naar KND of oppas komen.

U ontvangt een bevestiging van uw reservering per email. Mocht u geen bevestiging hebben ontvangen, controleer dan eerst of de mail niet in uw spambox is terechtgekomen. 

Belangrijk om te weten:

  • De kinderen voor de KND kunnen buiten bij De Voorhof gebracht worden. Daar staat iemand van de leiding om ze binnen de weg te wijzen. Ouders komen zelf dus niet in De Voorhof. Na de dienst komen de kinderen ook weer naar jullie toe, instructie daarvoor volgt op de zondag zelf.
  • De kinderen voor de oppas mogen door één ouder gebracht worden. U verlaat aan de achterzijde weer De Voorhof.
  • Bij de ingangen van de kerk staan kerkenraadsleden om uitleg te geven hoe en waar je plaats kunt nemen. Er zijn geen te kiezen plaatsen! Als je graag een bijbeltje of zangbundel hebt naast de beamer, moet je deze van thuis meenemen.
  • Vanaf 11 juli wordt er weer gezongen in de dienst.
  • De predikant is tijdens de dienst ook gericht op de mensen thuis en in de kerk. Hij kijkt daarom regelmatig in de camera. 
  • Let op: in verband met het op tijd starten van de online dienst, dien je uiterlijk 5 minuten voor aanvang van de dienst plaats te nemen op de zitplaats. Kom daarom ruim op tijd naar de kerk. 
  • Reserveer in principe één keer in de 2 weken om iedereen de kans te geven regelmatig naar de kerk te komen. Zijn er op zaterdag voorafgaande aan de dienst nog plekken beschikbaar, dan kunt u deze reserveren ook als u de week ervoor al een kerkdienst heeft bijgewoond..
  • Mocht u onverhoopt toch niet kunnen deelnemen, dan verzoeken wij u dit tijdig te melden. Zie voor instructies de bevestigingsmail die u ontvangt na het boeken van een ticket.

Reserveren zondag 18 juli

Reserveren zondag 25 juli

 

Reserveren zondag 1 augustus