King Arthurgroep de Bilt/Bilthoven

Het Ontmoetingscentrum van de King Arthurgroep in Bilthoven, op het terrein van het vroegere ziekenhuis Berg en Bosch,  biedt activiteiten aan mensen met geheugenproblemen of dementie die nog zelfstandig thuis wonen. Er worden activiteiten aangeboden op het gebied van Cultuur, Natuur, Bewegen en Creativiteit. Er is aandacht voor (lokale) geschiedenis, literatuur en poëzie. Niets moet, alles mag. Het centrum is van maandag tot en met vrijdag geopend van      

09.00 tot 17.00 uur. 

Deelnemen aan activiteiten in het ontmoetingscentrum is niet alleen prettig voor de deelnemers, maar ook voor de mensen die thuis de dagelijkse zorg op zich nemen. Zij staan er niet alleen voor en hebben wat tijd voor zichzelf. In de wetenschap dat hun partner of familielid in goede handen is. Het Ontmoetingscentrum biedt ook een mogelijkheid tot logeren.

Tijdens het diaconaal appel van 2017 hebben we meegeholpen een duofiets te bekostigen. Nu vragen we een bijdrage in de kosten voor extra activiteiten die niet uit de reguliere middelen bekostigd kunnen worden. Van harte aanbevolen!