Wellicht is u het al opgevallen, het geluid bij de zender RTV De Bilt is volledig weg gevallen. Hierdoor kan de zondagsdienst niet worden beluisterd via deze zender. Juist in deze tijd is dit medium zo belangrijk om toch onderdeel te kunnen zijn van de eredienst. 

Wij zijn nu volledig aangewezen op de onlinediensten wie wij kunnen aanbieden. Via www.dorpskerkdebilt.nl/live kunt u alle manieren vinden om mee te kijken met de dienst. 

Kent u mensen die altijd gebruik maken van de uitzending via RTV De Bilt? Probeer deze personen voor zondagochtend te helpen met het online alternatief! Breng, indien nodig, uw extra laptop / iPad / mobiel langs om hun toch onderdeel te laten zijn van de dienst. 

Bent u zelf een persoon die de dienst volgt via de zender en kunt u hulp gebruiken bij het vinden van het alternatief, vraag iemand in uw buurt om te helpen. Mocht dit niet kunnen dan kunt u contact opnemen met Maarten Landman. Klik hier voor het contactformulier.

Daarnaast vragen wij u om gebed. Gebed om wijsheid voor de vrijwilligers van RTV De Bilt en de oplossing voor dit probleem. 

Het media team