Leuk dat je onze site bezoekt. Graag stellen wij ons aan je voor. Wij zijn een actieve, christelijke gemeente in De Bilt. Elke zondag komen we bij elkaar in monumentale Dorpskerk in de oude kern van De Bilt, gelegen aan de Dorpsstraat en aan de Burgemeester de Withstraat in De Bilt. We zijn een wijkgemeente van de Protestantse gemeente in De Bilt (PKN).

We willen God een plaats in ons leven geven en leren uit zijn Woord. In onze erediensten horen we de goede boodschap uit de Bijbel en de uitleg daarvan door de voorganger. De dienst is er ook om God te eren, met liederen en met gebed. Doordeweeks komen veel gemeenteleden in groepen en kringen bijeen om in een kleinere groep verder na te denken over hoe we God en onze naaste kunnen dienen.

Je bent van harte welkom om onze diensten bij te wonen. Iedere zondag om 10.00 uur 's morgens kun je een dienst bijwonen in de Dorpskerk. Een aantal keren per jaar organiseren we zondagavond een jeugddienst of een dienst voor nabetrachting (na viering 's morgens van het Heilig Avondmaal). Meer praktische informatie vind je onder 'diensten bijwonen'. In de agenda vind je informatie over de diensten en aanvangstijden. Je kunt er ook voor kiezen via internet een dienst te volgen (kies in het menu bovenaan 'Kijk en luister' of klik hier meteen op 'live kijken', 'terugkijken' of 'luisteren').