Veel leden van de wijkgemeente Dorpskerk nemen deel aan een groep of kring:

Ook jij bent welkom om je bij zo'n groep of kring te voegen of gewoon een keer vrijblijvend deel te nemen. Klik op het betreffende item voor meer informatie hieronder over de groep of kring. Je kunt ook contact op nemen met de scriba via het contactformulier voor nadere informatie.

Bijbelkring

Bijbelstudie staat bij ons voorop. Onder leiding van ds. De Boo behandelen we Elisa aan de hand van het boekje van ds. P.L. de Jong. Daarnaast is er ruimte voor bredere informatie over nieuws vanuit de kerk, landelijk en wereldwijd. U bent van harte uitgenodigd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze contactpersoon Wil Mackaay via het contactformulier.

Brood en broodkring 'maandag'

Wij zijn een Brood en Broodkring die op maandagavond samen komt. Onder het genot van een maaltijd beginnen wij de avond rond 18:30 uur bij één van onze leden thuis. Zo rond 20:00 uur beginnen we aan de Bijbelstudie. Onze kring bestaat uit tien leden. Iedereen is van harte welkom. Neem contact op met onze contactpersoon Lydia Timmer via het contactformulier.

Brood en broodkring 'dinsdag'

We komen één keer in de maand bij elkaar op dinsdag avond om 20.00. We behandelen dan het hoofdstuk uit focus die aan de beurt is. Daarnaast proberen we een keer per kwartaal iets leuks te doen met elkaar of met elkaar te eten. De groep bestaat momenteel uit +/-8 personen, op de avonden zijn we meestal met 4-5 personen. We zouden het super leuk vinden om wat nieuwe mensen in onze groep te verwelkomen. Neem contact op met onze contactpersoon Mariska van de Kuil via het contactformulier.

Brood en broodkring 'woensdag'

Wij zijn te beschrijven als ‘jongeren met grote levenservaring’. Jezus zegt: ‘Waar twee of drie in mijn naam bijeen zijn daar ben ik in jullie midden.’ Wij hebben dit in de afgelopen seizoenen ook echt mogen ervaren. Ontmoeting van mens tot mens staat bij ons centraal. We staan open voor een kleine groei. Neem contact op met onze contactpersoon Jannie Verwoerd via het contactformulier.

Vrouwenkring 'Manninne'

Manninne is een vrouwenkring die gezellig bij elkaar komt op de 2e woensdagavond van de maand. De avonden zijn bij iemand thuis. Wij willen heel graag wat uitbreiden, onze leeftijd is vanaf 50 jaar. Neem contact op met onze contactpersoon Jeanne de Mik via het contactformulier.

Vrouwengespreksgroep 'Fiore'

Eens in de drie à vier weken komen wij bijeen op de maandagavond. We beginnen met koffie en een kletsje en daarna een Bijbelstudie. Onze groep bestaat op dit moment uit negen dames, in de ‘bloei’ van hun leven, met hier en daar een zichtbare grijze haar. Voel je welkom! Neem contact op met onze contactpersoon Annelies van Heeringen via het contactformulier.

Vrouwenkring 'Het Parelsnoer'

Wij zijn vijf dames van rond de 50 jaar en we proberen elke drie weken een avond te plannen om samen te lezen, bidden en praten rondom het Focusboek. Door wisselende werktijden wisselen de avonden ook geregeld…. Wij zijn een klein clubje, wat gesprekken, zowel over geloof als over andere dingen gemakkelijk maakt. Neem contact op met onze contactpersoon Adri van der Weide via het contactformulier.

Vrouwenkring 'LEV'

Wij zijn vrouwenkring LEV! In het Hebreeuws betekent dit woord 'hart'. Onze intentie is om elkaar te bemoedigen en aan te sporen om hart (liefde) te hebben voor God en de mensen om ons heen. Dinsdagavond is ons vaste kringmoment. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en/of zich aan te sluiten. Neem contact op met onze contactpersoon Thea de Velde Harsenhorst via het contactformulier.

Mannenvereniging

Onze volledige naam is: Mannenvereniging Schrift en Belijdenis. Roepnaam: Mannenvereniging. Onze leeftijd is midden veertig en ouder, maar mannen (volwassenen) van alle leeftijden zijn welkom. Er zijn momenteel acht leden. Nieuwe leden zijn van harte welkom. We komen één keer per 3 weken bij elkaar op maandagavond in de Voorhof. Neem contact op met onze contactpersoon Arie de Mik via het contactformulier.

Mannenkring

Wij zijn mannen van 30 en ouder. Onze kring komt 1x per maand op woensdagavond rond 20.00 uur samen bij een kring lid thuis. We volgen nu al een jaar het Focus-materiaal, maar maken ook ruimte voor een jaarlijkse barbecue-avond en soms een andere (sportieve) activiteit. Neem contact op met onze contactpersoon Cees Pierik via het contactformulier.

Jeugdvereniging 'Pharos'

JV-Pharos is dé groep voor jongvolwassenen van ongeveer achttien tot dertig jaar. We komen zo'n eens per maand bij elkaar, waarbij we een Bijbelstudie doen, een Focusonderwerp bespreken en vaak spelletjes doen met z'n allen. We zijn allemaal verschillend, maar juist dat maakt elke bijeenkomst inspirerend! Neem contact op met de leiding van Pharos via het contactformulier.