Veel leden van de wijkgemeente Dorpskerk nemen deel aan een groep of kring:

Ook jij bent welkom om je bij zo'n groep of kring te voegen of gewoon een keer vrijblijvend deel te nemen. Klik op het betreffende item voor meer informatie hieronder over de groep of kring. Je kunt ook contact op nemen met de scriba via het contactformulier voor nadere informatie.

Bijbelkring

Studie staat bij ons voorop. Onder leiding van ds. De Boo zijn we bezig met Job, aan de hand van een boek van ds. H. de Leede. Ook haken we aan bij het Focus-traject. Daarnaast informeert ds. De Boo ons geregeld over het nieuws uit kerk en wereld. Altijd zeer interessant. Iedereen hartelijk uitgenodigd. Neem contact op met onze contactpersoon Rien Verweij via het contactformulier.

Brood en broodkring 'maandag'

Wij zijn een Brood en Broodkring die op maandagavond samen komt. Onder het genot van een maaltijd beginnen wij de avond rond 18:30 uur bij één van onze leden thuis. Zo rond 20:00 uur beginnen we aan Focus. Wij zijn met z’n tienen en onze leeftijd ligt tussen de 30 en 50 jaar. Maar iedereen is van harte welkom. Neem contact op met onze contactpersoon Lydia Timmer via het contactformulier.

Brood en broodkring 'dinsdag'

We komen bij elkaar op de dinsdagavond. We beginnen om 18.30 met een maaltijd. Tijdens de koffie/thee doen we de Bijbelstudie. Onze groep bestaat uit 10 tot 15 personen tussen de 30 en 40 jaar. Omdat er veel stellen zijn waarvan meestal één iemand aanwezig is op de avonden, is er zeker nog plek voor nieuwe leden! Neem contact op met onze contactpersoon Mariska van de Kuil via het contactformulier.

Brood en broodkring 'donderdag'

Wij zijn te beschrijven als ‘jongeren met grote levenservaring’. Jezus zegt: ‘Waar twee of drie in mijn naam bijeen zijn daar ben ik in jullie midden.’ Wij hebben dit in de afgelopen seizoenen ook echt mogen ervaren. Ontmoeting van mens tot mens staat bij ons centraal. We staan open voor een kleine groei. Neem contact op met onze contactpersoon Eefje de Geus via het contactformulier.

Groeigroep

We zijn met ongeveer 8 personen tussen de 28-40 jaar. We komen bij elkaar thuis en starten met een maaltijd en behandelen onder de koffie het Focusmateriaal. Op 9 oktober hopen we elkaar weer te ontmoeten. Welkom om aan te sluiten! Neem contact op met onze contactpersoon Anneke Landman via het contactformulier.

Vrouwenkring 'Manninne'

Manninne is een vrouwenkring die gezellig bij elkaar komt op woensdagavond één keer in de maand. De avonden zijn bij iemand thuis. Wij willen heel graag wat uitbreiden, onze leeftijd is vanaf 50 jaar. Neem contact op met onze contactpersoon Marijke van Esterik via het contactformulier.

Vrouwengespreksgroep 'Fiore'

Eens in de drie à vier weken komen wij bijeen op de maandagavond. We beginnen met koffie en een kletsje en daarna een Bijbelstudie. Onze groep bestaat op dit moment uit negen dames, in de ‘bloei’ van hun leven, met hier en daar een zichtbare grijze haar. Voel je welkom! Neem contact op met onze contactpersoon Annelies van Heeringen via het contactformulier.

Vrouwenkring 'Het Parelsnoer'

Wij zijn vijf dames die richting de 50 lopen en we proberen elke drie weken een avond te plannen om samen te lezen, bidden en praten rondom het Focusboek. Door wisselende werktijden wisselen de avonden ook geregeld…. Wij zijn een klein clubje, wat gesprekken, zowel over geloof als over andere dingen gemakkelijk maakt. Neem contact op met onze contactpersoon Adri van der Weide via het contactformulier.

Vrouwenkring 'LEV'

Wij zijn vrouwenkring LEV! In het Hebreeuws betekent dit woord 'hart'. Onze intentie is om elkaar te bemoedigen en aan te sporen om hart (liefde) te hebben voor God en de mensen om ons heen. Dinsdagavond is ons vaste kringmoment. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en/of zich aan te sluiten. Neem contact op met onze contactpersoon Thea de Velde Harsenhorst via het contactformulier.

Mannenvereniging

Onze volledige naam is: Mannenvereniging Schrift en Belijdenis. Roepnaam: Mannenvereniging. Onze leeftijd is midden veertig en ouder, maar mannen (volwassenen) van alle leeftijden zijn welkom. Er zijn momenteel acht leden. Nieuwe leden zijn van harte welkom. We komen eens in de maand bij elkaar op maandagavond in de Voorhof. Neem contact op met onze contactpersoon Arie de Mik via het contactformulier.

Mannenkring

Wij zijn mannen van 30 en ouder. Onze kring komt 1x per maand op woensdagavond rond 20.00 uur samen bij een kring lid thuis. We volgen nu al een jaar het Focus-materiaal, maar maken ook ruimte voor een jaarlijkse barbecue-avond en soms een andere (sportieve) activiteit. Neem contact op met onze contactpersoon Cees Pierik via het contactformulier.

Jeugdvereniging 'Pharos'

JV-Pharos is dé groep voor jongvolwassenen van ongeveer achttien tot dertig jaar. We komen zo'n eens per maand bij elkaar, waarbij we een Bijbelstudie doen, een Focusonderwerp bespreken en vaak spelletjes doen met z'n allen. We zijn allemaal verschillend, maar juist dat maakt elke bijeenkomst inspirerend! Neem contact op met de leiding van Pharos via het contactformulier.