Home

De kerk staat tussen de Dorpsstraat en de Burg. de Withstraat in De Bilt. Voor de routeplanner kunt u zowel Dorpstraat 70 als Burg. de Withstraat 29a gebruiken. Aan de zijde van de Dorpsstraat is voldoende gratis parkeergelegenheid. Let er wel op dat u geen waardevolle spullen achterlaat in uw auto! 

Met het OV is natuurlijk milieuvriendelijk! Bijna elke buslijn tussen Utrecht en Zeist komt langs halte "Tunneltje De Bilt". Stap bij deze halte uit. Ga links de flat voorbij. Achter het statige witte huis staat de Dorpskerk.

Voor het aanmaken van een routebeschrijving klikt u op de groene markering of gebruikt u de grotere kaart van GoogleMaps.

Vanuit Zeist
Neem de Utrechtseweg richting Utrecht (= de oude rijksweg). Op de grote kruising na restaurant de "Biltsche Hoek" gaat u rechts. Daarna bij de stoplichten links. U rijdt nu op de Dorpsstraat. Vanaf de kruising vindt u de kerk na ongeveer 400 meter aan uw rechterhand.

Vanuit Utrecht
Vanaf 'de Berenkuil' N237 richting Zeist. Bij kruising met verkeerslichten linksaf De Bilt in.Daarna bij de stoplichten links. U rijdt nu op de Dorpsstraat. Vanaf de kruising vindt u de kerk na ongeveer 400 meter aan uw rechterhand.

Vanaf de A27 
Volg de borden afslag De Uithof / De Bilt (afslag 2). Bij de stoplichten aangekomen gaat u verder richting De Bilt. Ga bij het tuincentrum rechtdoor de Soestdijkseweg Zuid op. U steekt een grote kruising over. Daarna bij de stoplichten links, de Dorpsstraat in. Vanaf de kruising vindt u de kerk na ongeveer 400 meter aan uw rechterhand.

Ledenactiviteit

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 2 gasten online.