Home | Nieuwsberichten | A. de Rooij's blog

Twee van onze gemeenteleden, Mariska Sandman en Lydia Timmer gaan opnieuw werken in de Oekraïne. Ze doen dat in een kinderziekenhuis onder de vlag van Oost Europa zending Children's Relief.

Lydia zegt: "Wij vonden deze ervaring zo bijzonder dat wij graag nog een keer terug willen naar de Oekraïne.  En dit blijkt mogelijk te zijn! Wij hopen van 1 april t/m 16 april 2011 weer samen met andere vrijwilligers terug te keren naar de Oekraïne om nogmaals liefde,  aandacht en verzorging aan de baby’s te geven.  En daarbij ook de liefde van God aan de verpleegkundigen van het ziekenhuis te mogen uitdragen.  Wij laten het aan Children’s Relief over of wij in hetzelfde of in een ander ziekenhuis als de vorige keer geplaatst zullen worden". 

Omdat wij ons als wijkgemeente door Lydia en Mariska verbonden voelen met het werk wat er in de kinderziekenhuizen in de Oekraïne wordt verricht, willen wij de avondmaalsgave van 13 februari 2011 bestemmen voor dit werk. Wij hopen dat u dit doel van harte wilt steunen met uw liefdegave.

U kunt u gave ook overmaken naar de wijkkas van de Dorpskerk.

 

Ledenactiviteit

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 3 gasten online.