Home | Nieuwsberichten

Nieuwsberichten van A. de Rooij

Poster Kerstnachtdienst 201... by on Scribd


 

Flyer Lichtjestocht Algemeen by dorpskerkdebilt7149 on Scribd


 

Helaas is het niet mogelijk om zondag 22 oktober de uitzending van de kerkdiensten op RTV De Bilt uit te zenden. Wel kunt u de kerkdiensten volgen via onze website.

wij hopen dat de problemen volgende week opgelost zijn en dat de kerkdeiensten weer via RTV De Bilt te volgen zijn.

Zondag 21 augustus zijn de kerkdiensten vannuit onze Dorpskerk in verband met onderhoudswerkzaamheden niet te zien op RTV De Bilt.

Uiteraard kunt u de diensten wel volgen via internet:
http://dorpskerkdebilt.nl/inhoud/kerktv

In de bijlage leest u de profielschets die ten behoeve van het beroepingswerk  is opgesteld.

We zoeken jongeren vanaf 18 jaar die deze zomer op zoek zijn naar een uitdaging! Vanaf 8 t/m 18 juli is het plan om met een groep jongeren uit De Bilt en omstreken naar Turkije te gaan. Lees voor meer info de bijgevoegde informatie. De prijs is, anders dan onderstaand, nog niet voor honderd procent vastgesteld, dat zal later volgen.

In de laatste week voor Pasen willen wij elkaar helpen om stil te staan bij het lijden en sterven van Jezus en het naderende Paasfeest. Vanaf maandag 21 maart staan we iedere keer stil bij ontmoetingen op de Via Dolorosa (de weg die Jezus is gegaan toen Hij zijn kruis droeg naar de heuvel Golgota, waar Hij uiteindelijk werd gekruisigd en begraven. 

Er studeren bijna 90.000 internationale studenten in Nederland. Een deel van hen komt uit landen die in mindere of meerder mate gesloten zijn voor het Evangelie, zoals China, Saudi-Arabië en andere moslimlanden. Onder hen is vaak een grote interesse en openheid om meer over het christelijk geloof te horen. Door het werk van de studentenbeweging IFES worden er op verschillende plaatsen in Nederland culturele avonden en bijbelkringen georganiseerd. Opvallend is dat met name Chinese studenten erg open staan voor het Evangelie. Door het volgen van bijbelstudies komen er regelmatig studenten tot geloof. Sommigen van hen laten zich tijdens hun studie hier in Nederland dopen.

Ledenactiviteit

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 0 gasten online.