Home | Groepen
No public posts in this group. You must login and become a member in order to post messages, and view any private posts.

Sinds 2010 is er een jeugdband actief in de Dorpskerk. De Jeugdband treed op in de jeugddiensten die vier maal per jaar plaatsvinden in de Dorpskerk. Daarnaast spelen de leden van de jeugdband ook op andere momenten bij activiteiten zowel binnen als buiten de kerk.

Bij de jeugddiensten bereid de band, samen met jongeren uit de gemeente, het thema, de muziek en de aankleding van de diensten voor, hier hoort ook het hamburgers eten met jongeren vóór aanvang van de dienst bij, net als het gezellig elkaar ontmoeten en spreken onder het genot van een kopje koffie of een colaatje! Het is altijd weer supergezellig, dus hou de nieuwsberichten op de site en de facebookpagina: 'facebook.com/dorpskerk.debilt' in de gaten voor de volgende jeugddienst!
 De leden van de band zijn:

Rosanne - Zang
Matthias - Zang
Jonathan - Zang en bas
Gert-Jan - Zang, gitaar en bas
Anne-Marije - Gitaar
Margriet - Piano
Arwin - Piano en synthesizer
Jesse - Drums
Rianne - Dwarsfluit
Gert - Geluid

Verder worden we altijd door veel jonge en oude gemeenteleden ondersteund bij het voorbereiden, opbouwen, uitvoeren en afbouwen van de diensten.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de contactenpagina.


Ledenactiviteit

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 1 gast online.