Home

U kunt onze website op verschillende manieren in de gaten houden. De eerste is door elke dag de website te bezoeken. Een andere manier is door gebruik te maken van automatische hulpmiddelen. De volgende worden door Dorpskerk De Bilt ondersteund:

Op Facebook kan iedereen gratis een persoonlijke account aanmaken. Ook de Dorpskerk De Bilt bezit een dergelijke account. Wij gebruiken de account bijvoorbeeld om in sommige weken dagelijks een Bijbeltekst aan te reiken. Soms maakt onze predikant berichten aan en soms de websitebeheerders of andere gemeenteleden. Via Facebook kunt u ook direct reageren op een bericht van Dorpskerk De Bilt, of eenvoudigweg aangeven of u een bericht leuk vindt. Ook kunt u vrienden van Dorpskerk De Bilt tegenkomen, veelal gemeenteleden. Let op: Alleen als je zelf een account hebt aangemaakt en bent ingelogd, word je door het aanklikken van het Facebook logo doorgelinkt naar Dorpskerk De Bilt.

RSS is een techniek om nieuwe artikelen en inhoud door te geven naar een andere dienst, zoals een website of een programma. Een soort digitale postbode. Veel sites geven de mogelijkheid je te abonneren op een zogenaamde 'feed', zo ook onze website. De feeds verzamel je in een RSS-lezer. Er zijn vele programma's waarmee dit kan, zoals bijvoorbeeld de online dienst 'Google Reader'.

  Op twitter komen kleine berichtjes langs van maximaal 140 tekens ("tweets"). Een korte maar handige manier van communiceren van dingen die men opvalt, meningen, gedachten. De Dorpskerk De Bilt beschikt ook over een twitteraccoun en hiermee worden sporadisch aankondigingen gedaan van activiteiten.

Ledenactiviteit

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 5 gasten online.