Home | Groepen
No public posts in this group. You must login and become a member in order to post messages, and view any private posts.

Het VakantieBijbelFeest is een jaarlijks terugkomend feest van twee dagen. In die twee dagen willen we vertellen over God. We werken aan de hand van een thema dat ons wordt aangereikt door de HGJB. We zingen, luisteren naar een Bijbelverhaal, knutselen en we doen spelletjes. Omdat het twee hele dagen betreft, zorgen we dat er ook eten en drinken is.

Het feest is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar (de hele basisschool). We verdelen de kinderen in 3 groepen, namelijk een groep van 4 t/m 6 jarigen, een groep van 7 t/m 9 jarigen en een groep van 10 t/m 12 jarigen. In iedere groep wordt hetzelfde verhaal verteld maar anders geknutseld. Het VakantieBijbelFeest is altijd de woensdag en donderdag van de laatste week van de zomervakantie van de basisschool. Zondags wordt er om 10.00u. in de Dorpskerk een afsluitende dienst gehouden waarin de dominee een verhaal vertelt over het thema. Na de dienst is er gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of frisdrank de foto's die gemaakt zijn te bekijken en te bestellen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de contactenpagina

Ledenactiviteit

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 1 gast online.